Hoe word ik lid?

Nieuwe leden zijn bij de “Koninklijke” altijd van harte welkom. Natuurlijk zijn wij dringend op zoek naar leden voor de instrumenten waaraan flinke behoefte is zoals tenor-tuba’s, hoorns, klarinetten en slagwerk. Maar ook voor nieuwe leden voor de instrumenten waaraan niet direct grote behoefte is zijn van harte welkom.
Ook voor onze drumband is dringend behoefte aan uitbreiding van tambours voor zowel snaredrum als basedrum.
De opleiding van zowel muzikanten en tambours wordt in eigen beheer uitgevoerd.

Indien u belangstelling heeft voor het lidmaatschap van de “Koninklijke” bent u van harte welkom voor een eerste kennismaking op onze repetitielokatie in de Wille II-fabriek aan de St. Chrispijnstraat 48 te ’s-Hertogenbosch.

Desgewenst kunt u vooraf contact opnemen met onze voorzitter, Harry van der Krabben of met onze secretaris Karin van de Ven.

Houd je van muziek maken en gezelligheid en heb je interesse om lid te worden van bezoek dan vrijblijvend een repetitie of neem contact op.