Donateurs

Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch: “Club van…”

De “Club van…” van de Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch is in het leven geroepen om te helpen financiële knelpunten op te lossen. Het is van cruciaal belang dat de financiën gezond blijven, sterker nog, zonder financiële injecties zouden veel activiteiten niet mogelijk zijn. Op de middelen, die via de “Club van…” beschikbaar komen, kunnen alle afdelingen van de vereniging een beroep doen en de leden kunnen ervan verzekerd zijn dat hun bijdragen goed besteed worden. Hierbij kan gedacht worden aan onze opleidingen, bladmuziek, het jeugdorkest en de drumband.

De “Club van…” van De Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch is voor personen en bedrijven die de Harmonie financieel willen ondersteunen. Het lidmaatschap staat open voor iedereen, die muziek als culturele en sociale activiteit belangrijk vindt.

Met een historie van 125 jaar (opgericht in 1894) en bij vrijwel alle belangrijke activiteiten in en rond ‘s-Hertogenbosch aanwezig, is de Harmonie voor de meesten geen onbekende, diep in de Bossche gemeenschap verankerd en daar niet meer uit weg te denken. Ondanks haar respectabele leeftijd is de Harmonie jong gebleven in repertoirekeuze, organisatie en opleiding, terwijl een groot deel van onze muzikanten ook tot de jongeren gerekend kan worden. De 25 leden musiceren al jaren op niveau en geven vele concerten. Naast het muziek maken bij allerlei gelegenheden, heeft de Harmonie ook de taak op zich genomen de plaatselijke muziekcultuur levend te houden door te zorgen voor een goede muzikale opleiding. De conclusie mag dan ook zijn: de Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch is een actieve vereniging.

Als lid van de “Club van…” van de Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch mag u van ons het volgende verwachten:

Bijdrage € 25,00

• u ontvangt onze digitale nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van onze activiteiten;
  • u wordt persoonlijk uitgenodigd voor het Donateursconcert.
  • u wordt in de gelegenheid gesteld om twee kaarten te reserveren voor het Grand Gala du Kwek.

Bijdrage € 100,00

• u wordt persoonlijk uitgenodigd voor het Donateursconcert.
  • u ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor twee personen om gratis het Grand Gala du Kwek met gereserveerde plaatsen bij te wonen incl. een pauzedrankje.

Bijdrage € 150,00

• u wordt persoonlijk uitgenodigd voor het Donateursconcert.
  • u ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor twee personen om gratis het Grand Gala du Kwek met gereserveerde plaatsen bij te wonen incl. een pauzedrankje en voorafgaand aan de voorstelling een buffet inclusief drank en ontvangst door Peer vaan den Muggenheuvel.
  • Op verzoek een vermelding op de website van de Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch met, indien van toepassing, uw bedrijfsnaam en link naar uw website,

Nieuwe leden voor onze “Club van…” zijn van harte welkom. U kunt zich aanmelden door bijgaand formulier in te vullen en te verzenden.

Desgewenst kunt u vooraf contact opnemen met onze voorzitter, Harry van der Krabben of met onze secretaris Karin van de Ven.

Met vriendelijke groet,

Harry van der Krabben
Voorzitter: Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch

Deelname Club van 25Deelname Club van 100Deelname Club van 150

Automatische incasso: JAAutomatische incasso: NEE
[Bij JA: U ontvangt jaarlijks een bericht van ons wanneer wij de donatie automatisch incasseren."]
[Bij NEE: Gelieve € 25,00, € 100,00 of € 150,00 per jaar over te maken aan Rabobank 's-Hertogenbosch nummer NL 90 RABO0121 3360 26 t.n.v. de Koninklijke Harmonie 's-Hertogenbosch.]

13 september 2019

Houd je van muziek maken en gezelligheid en heb je interesse om lid te worden van bezoek dan vrijblijvend een repetitie of neem contact op.