Saxofoon workshop door David Romanello

Zaterdag 5 oktober 2019 van 10.00 – 14.00 uur

Blaas je alt-, tenor-, sopraan- of baritonsax op minimaal niveau B?
Mis deze kans niet en meld jezelf snel aan! Want vol = vol.

Wij zijn als Koninklijke Harmonie enorm trots dat de muzikale loopbaan van David ooit bij ons is begonnen. Het belooft een plezierige en uiterst leerzame workshop te worden.

Aan bod komen alle ins en outs over techniek, ademsteun, timing en kun je David het hemd van z’n lijf vragen.

• 10.00 – 10.30 uur ontvangst
  • 10.30 – 12.00 uur workshop deel 1
  • 12.00 – 12.30 uur pauze met kleine lunch
  • 12.30 – 14.00 uur workshop deel 2

Gratis deelname voor leden van de Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch

Aan deelnemers die geen lid zijn van onze vereniging vragen wij een onkostenvergoeding van € 15,- per persoon.

Over David
David Romanello is een enthousiast en energiek saxofonist die bekend staat om zijn veelzijdigheid, herkenbaar geluid en ambitie. Op 12-jarige leeftijd begon hij op alt-sax bij ‘De Koninklijke’. Op 24-jarige leeftijd studeerde hij af voor de Master of Music in Tilburg met een 9 én een eigen muziekalbum.

Met verschillende jazz-projecten tourde David door Europa en Azië. In de small-bigband BOSCO en brassband Dr. Brass krijgt hij volop de ruimte om te soleren en om zijn veelzijdigheid te laten horen. Met zijn blazerssectie The Hornaments en als sessiemuzikant heeft David al vele artiesten begeleid. Als docent is hij verbonden aan het conservatorium in Tilburg. Meer informatie over David vind je op zijn website.

Locatie:
Koninklijke Harmonie ’s-Hertogenbosch
Willem II Sigarenfabriek
Sint Crispijnstraat 48, Den Bosch

Aanmelden workshop saxofoon
5 oktober 2019
:

Mijn geboortedatum is
(Deze persoonlijke gegevens worden verwerkt op certificaat van deelname dat je na afloop ontvangt.)

Ik ben:Wel lidGeen lidGeen lid, maar overweeg lidmaatschap
Ik speel:Sopraan SaxAlt SaxTenor SaxBariton Sax

Voorwaarden voor deelname:
Minimaal niveau B, diploma niet vereist het niveau wel. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn dan ontvangen wij graag uw afmelding per e-mail op het adres workshop@koninklijke-harmonie.nl. Bij afmelding binnen 48 uur kunnen wij het door u betaalde bedrag van € 15,- niet terugstorten i.v.m. de door ons gemaakte onkosten. Tijdens de workshop worden beeld- en geluidsopnamen gemaakt voor het archief van de vereniging en communicatieve doeleinden.

Opmerkingen (voor vragen, ideeën, voedselallergie, e.d.):