18 juni 2022

Concert t.b.v. Taptoe ‘s-Hertogenbosch

Stichting Taptoe ‘s-Hertogenbosch organiseert in samenwerking met gemeente ’s-Hertogenbosch en Drumfanfare Amantius de zevende editie van: Taptoe ‘s-Hertogenbosch

Op zaterdag 18 juni 2022 wordt ’s-Hertogenbosch wederom overspoeld met muziek.
Het is ons een groot genoegen Uw vereniging uit te mogen nodigen voor deelname aan de Streetparade.
De Streetparade zal zaterdag middag worden gehouden in het prachtige centrum van ’s-Hertogenbosch.

De Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch zal een concert van een 1/2 uur verzorgen op de Parade.

Nadere details, betreffende exact tijdstip en plaats van samenkomst wordt U verteld als alle
deelnemende verenigingen bekend zijn, en de planning hiervoor klaar is.(aanvang 13.00 uur sluiting uiterlijk 16.00 uur)
Alle aan de avond taptoe deelnemende muziekkorpsen lopen ook mee in de Streetparade.
Op dit moment zijn dat in ieder geval K&G uit Leiden, DVS uit Katwijk, Exempel uit Empel, Juliana uit Amersfoort en natuurlijk Amantius uit ’s-Hertogenbosch het totaal wordt 7.

Wil jij je ook koninklijke voelen?

Dat Kan! Aarzel niet en meld je direct aan door te klikken op de onderstaande link en word lid van dé harmonie van 's-Hertogenbosch. Wat ons betreft, tot snel. Neem contact op

27 april 2022
4 mei 2022